Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är nåt

"Jag tror jag är nåt
att hänga i Julgranen.
Och jag tror jag är nåt
att hålla i då åskan går.

Jag tror jag är nåt
som du vill ta i med tång.

Och jag tror jag är nåt
som du kan föreställa dej
i din vildaste fantasi.

Och hata mej hellre för den jag är
än älska mej för den jag inte är.

För jag tror jag är nåt"

© C.J




Fri vers av Chattis J
Läst 289 gånger
Publicerad 2009-04-21 00:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra dikt. Jante skall man sparka i röven här hos moder svea.
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Chattis J
Chattis J