Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag söker

Jag söker en äkta Casanova!!!
Som enbart söker bekräftelse.

Du får gärna vara trångsynt, snål & egoistisk,
samt ha massor av fördomar
ju fler desto bättre.

Något som jag tycker är extra spännande
är dubbla budskap
och lite lögner då & då piffar också upp tillvaron lite.

Dina intressen får gärna kretsa kring skitsnack om dina x.
och om hur missförstådd du har blivit.

Uppfyller du ovanstående kriterier
hör av dej nån gång då det passar dej,
så får vi se om det passar mej.

.........Its not easy in this jungle..........

Just det...
Lite humor skadar ju inte heller =)

© C.J




Fri vers av Chattis J
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-21 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chattis J
Chattis J