Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev till Grisen

Jag svär.

Helvete!

Jag minns.

År av dig och mig

Vafan har hänt med dig min vän?

Du försvann bara.

En vän som du ska inte gå den vägen?

Det var ju du och jag som var rebellerna.

Gjorde dumma grejer.
Galna prylar som kickade våra hjärtan

Minns du hur vi graffade vänskap på asfalten?

Kvällarna nyttjade vi med brädan.

Du får inte försvinna
men nu har du gjort det.

Det gör ont.

För mig har du delat värme med din risiga frilla.
För mig är du en gris som med humor.

Jag vill ha tillbaka dig.

Slit av dig din bögiga skjorta.
Skit i huvudstaden
Bränn ner den där jävla skolan.

Kom hit och bli den grisen du är.

Du får inte svepa med samhället.

Du klär inte i skjorta.

Snälla kom tillbaka och plocka fram guran.

Det gör ont att se dig slänga ditt liv på karriär.

Du får inte följa med strömmen.

Kom tillbaka och bli Grisen.











Fri vers av Marjavaara
Läst 197 gånger
Publicerad 2009-04-21 18:21



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Svinet som grisade med suggan och galten i stian..
2009-04-24

    ej medlem längre
Fan vilka härliga ungdomsvibbar du sänder rakt in i gubbhjärtat-du är mästerlig i att ändra skepnad i en och samma text-suveränt!
2009-04-22

  peter markurth
jäkligt bra
2009-04-22

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
*skön, läses med glimt i ögat :)
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara