Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förlorar mig själv...





Jag förlorar mig själv i tankar,
tankar på dig.
Jag förlorar mig själv i oro,
av saknad till dig.
Dina ögon blå,
ditt ljusa hår,
dina läppar mjuka,
utan dig jag insjuknar,
och vaknar aldrig mer,
ja, aldrig mer nåt ser...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 184 gånger
Publicerad 2009-04-21 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson