Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så vill jag minnas


En susning i träden





Jag vill dväljas i mörkret,
men ej i ondska,
endast anonym, likt vinden,
likt vattnet, likt molnen.
Att försvinna och ensam vandra,
känna myllan under fötterna,
blekna likt en alv i måneljus,
gå och titta, gå från hus till hus.
Och när jag är borta skall de minnas,
när en susning går genom träden,
när vinden rasslar löven,
då skall de yttra; "Välkommen vännen, välkommen!"




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 171 gånger
Publicerad 2009-04-21 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson