Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min söta vackra

Du är en vän.
Den bästa man kan ha.

Visst du är inte trevlig.

En nyans av svart/grå.

Du är hård.
Du är rättvis

Du skapar smärta.

Men endå den bästa vännen man kan ha.

Synd att vissa använder snaran, tabletter, revolvern.

Du menar inget illa.

Jag förstår dig.

Du vill bara väl.

Du talar om för mig när flaskan är för djup
Du talar om för mig när jag är svinet
Du knackar på axeln och berättar att nått bör fixas.

Nått i mig bör repareras.

Fortsätt med det.

Min bästa vän.

Min söta vackra Ågren.




Fri vers av Marjavaara
Läst 193 gånger
Publicerad 2009-04-22 12:04



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Du laborerar i poetens tjänst.
2009-04-24

    ej medlem längre
Kan jag skjuta honom-med en välriktad kula av renaste silver-vampyren i ditt hjärta? Öppen erbjudan till diktjaget-du-du klarar dig alltid!
2009-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara