Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tillit

"Min tillit är som en ömtålig blomma
den behöver tid och näring
för att slå ut

Min tillit blir förstörd
om du klamrar dig fast
vid mig
och använder vår relation
för att fly
från din ensamhet
ett skydd
mot din egen inre tomhet"

© C.J




Fri vers av Chattis J
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-22 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chattis J
Chattis J