Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt i kontorsgryningen


Vissa följer gudar som andra känt genom att sätta dem på pränt,
läser och tror att gudar i texter bor,
mot sådant: Spelar det nån roll vad människor
av kött och blod egentligen tror?

Hos mig bor inga systematiska teologier eller antropogonier av sofistikerat snitt,
bara en tro på din broder och syster,
thats it: men spelar det nån roll vad vi använder för mot-svada
mot människor som redan tagit skada?

Upp till kamp, på nya vis.
Givetvis.




Fri vers av Janjohan
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-23 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan