Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gud är inte,,,eller finns någonstans. detta Gudprat, är en förkastelse för att just jag har en vrede som jag inte vet vart jag ska rikta...


gud hit och Gud dit,,,existensen ligger i betraktarens öga

Jag har ingen Gud,
men jag fördömmer
den gud som
är omtalad

...då det går illa för mig...

(om gud verkligen hade funnits
hade han inte gjort mig till den jag
är han hade skonat mig från det)

Hur kan jag då säga att
det finns en Gud för mig?

Är Gud en status- SYMBOL
som bara vänder sig till få,
eller ligger ödmjukheten över
dess axlar och bejakar allt behövande...

Isånna fall är Gud ganska frånvarande




Fri vers av Heiven
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-23 15:02



Bookmark and Share


  Andreas Widell
fucking true!!! :O

-.-"
finns similiar stories at my page...
om typ de dikter jag kommenterat iallafall...

skit bra!
2010-02-16

  Kristina Wallbing
Varför skulle Gud finnas bara för några få, utvalda? Isåfall vore Gud ond. Jag tror att Gud finns överallt och i alla människor - oavsett om vi tror på Gud eller ej. När människan föds kliver hon rakt ut i Guds kärlek. Sen är det människans baksida som ställer till med allt elände och lidande.

Läs gärna min text "Den Gud jag tror på".
2010-02-11

    ej medlem längre
Jag ser det som att det finns många verklighetsuppfattningar men bara en verklighet. Man väljer hur man vill se det.
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Heiven
Heiven