Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven i samband med att goda vänners son avled...


När döden kom på besök...

Frostpärlor dallrar
på lövavskalad trädgren –
is i mitt hjärta




Bunden vers (Haiku) av Junitvillingen
Läst 289 gånger
Publicerad 2009-04-23 15:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En förfärlig upplevelse.
Allt är så definitivt.
2009-04-23

  Jaseph
Jag tycker om den här haikun. Den stannar upp i det där sorgliga. Är där i det som är isigt och och svårt. Är där.
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen