Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara stjärnorna vet...



Varför blir man kär
bara huxflux så där
så blodet rusar
hjärtat slår
och inget blir som förr

Hur kan nån beröra
med ögonkast förföra
så benen känns
som spagettistrån
var kommer väl alla
känslor ifrån?

Vad är det som gör
att man darrar
” så man dör ”
pulsen slår i 200 knyck
av varje blick
man får ett häftigt ryck

Och när vet man
att man är kär
sker det bara ” så där ”
när någon kommer
från ingenstans
nån man inte trodde
överhuvudtaget fanns

Hur kommer det sig
att när denna någon
tar ens hand
så smälter man direkt
hela kroppen sätts i brand

Vem drabbas idag
blir det du eller jag
Bara stjärnorna vet
det är deras hemlighet!




Fri vers av Junitvillingen
Läst 286 gånger
Publicerad 2009-04-23 16:00



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej A touch...

Gillar speciellt denna passage: "Vem drabbas idag
blir det du eller jag
Bara stjärnorna vet
det är deras hemlighet!" Ja det kan man undra... Hälsar Fredrik
2009-04-24

  Larz Gustafsson VIP
Gud vet.
Han som skapade stjärnorna.

"Skyll på stjärnorna", sjöng Ulf Lundell och "Fråga stjärnorna om när", sjöng Fred Åkerströms dotter, Cajsa-Elna, Maja-Iris eller vad hon nu heter.
Men Gud har all info vi behöver.
2009-04-23

  CJ
underbart...

Vad är det som gör
att man darrar
” så man dör ”

omg...fin
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen