Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klister

Betong, graffiti, skällande pitbulls.
Skratt, snack
Med en grund där värmen bor
Skratt snack med en mix blå/gula ord.

Blattarna bruse meckar trygghet
med 2 pac som gud.
Blattarna bruse blandar klister
där fördomar fastnar.

Rött hus med vita knutar.
Raggarbil på uppfarten.
Ägaren sanerar skallen med en tysksaga.
Ettan bygger bo i käften.

Käften där svartskallar är svartskallar.
Käften som skrålar oljud
Käften som fastnar i klistrer.
Käften som käkar pizza med en dos dubbelmoral.





Fri vers av Marjavaara
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-24 01:07



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Tripping On Track.
2009-04-24

    ej medlem längre
Å fan-jag trodde det var pizzabagare som bakade pizza!!!!
2009-04-24

  blaite
Grymmare än grymmaste bra skrivet..Blaite
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara