Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan...

Orkar jag vänta
hur länge som helst
på något gott
som aldrig tycks bli
år har lagts till år
rymmer både drömmar,
saknad, sorg
en längtan efter att
få vara ” vi ”

Tar små steg i hopp om
att möta dig
men ensam går jag
hela vägen
vår, vinter
sommar och höst
känner jag hur tomhet
och längtan
kramar om inne
i mitt bröst

Jag försöker komma dig nära
utan att driva på
men det är tungt
att vara ensam
när man egentligen är två…




Fri vers av Junitvillingen
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-24 16:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lite gott rim
på dessa rader
Längtan -
man får spader!
2009-04-25

  xAnGeLx
Så vacker dikt. Jag känner igen känslan du förmedlar, som vanligt berör det du skriver mig.
2009-04-24

  Roula O
Fantastiskt vackert skrivet och bra formulerat...
2009-04-24

    FinnRaggarn
Så sa Svanhonan
när Svanhanen inte
kom tillbaks efter
ruggningen.
2009-04-24

  Eaglemountains VIP
Önskar och hoppas att det blir som Du önskar, vackert formulerat!
2009-04-24

  Redeemer
Gillas, speciellt slutet!
Hoppas att det inte kommer stanna vid enbart väntan!
2009-04-24

  Sturesdotter
Diktfiguren vandrar med tunga steg och med stor insikt
2009-04-24

    Bodil Sandberg
Sorgesamt och mjukt strömmar denna väntan fram
Fantastiskt vacker poesi!!!
2009-04-24

  friheten
Wonderful
2009-04-24

  fröken a.
Oh, snyggt!
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen