Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inglasad medecin

Aj!

Den jublar där inne.
Trycker på alla knappar.

Aj!Aj!

Målar mitt samvete svart.

Aj!Aj!Aj!

Det svider
Bränner
Trycker.

Brudar, sprit,runkeri,spel,bryta och stjäla.
Kemiska hjälpmedel.
Flykten är stängd.

Bommen låst.

Jag slår mitt hjärta blodigt
försöker sitta
och balansera smärtan.
Försöker att ha den i koppel

Vill bli vän med den.
smeka,kyssa,härda.

Tiden är receptet mot känslornas sång.

Den inglasade medecinen.




Fri vers av Marjavaara
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-25 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara