Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslans fiende

Som en brustablett
är mitt mod.

Sakta seglande mot ytan.

Brusande nyckel som låser upp den rädda rädslan.

Ett tunt mod som arbetar
som en brandman.
som en pyroman
som en sanerare.

Ett mod som vill arbeta för sitt namn.




Jag som trott att jag var modig när larmet ekade och varor länsades.
Jag som trott att jag var modig när jag spotta hårda ord mot hårda män.
Jag som trott att jag vart modig när jag hoppat från höga tak.

Jag som trott att grina är vekhet..




Fri vers av Marjavaara
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-25 13:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Den rädda rädslan"-bara den raden går att filosofera kring-ditt bildspråk gillar jag-är en brustablett som drar på genom texten-gillar denna!
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara