Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här får stå för mig med mina snuskiga fantasier ....


Solen den skiner

Solen den brinner
Solen den bränner min nakna hud och gör mig gyllene brun
Ser numera ut som en mulatt
En vit med färg på sitt skinn
Jag fattar inte ett skvatt
Hur kunde det här hända
Hur kunde det här ske
Och ovanför mina läppar så har jag nu lite smuts som kallas för fjun
En liten mustasch som kliar gott när jag kysser någon
River gott i …..?!
*Ler*

Solen den skiner …..

Ken Cassel
25/4-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-25 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel