Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.



kroki

 
jag älskar det nakna och sköra
när maskerna faller av
 
när paljetterna piskar estraden

som saltstänk
på pojkrummets golv



jag vet ingenting

det vet jag


.

 


du får inte skämmas
inte gömma din våta kind

här blundar vi aldrig
för tårar

här ljuger vi aldrig för gråt


.

 


du har sett det nu

förgängligheten är ändlös
i en grönvit korridor

men hos mig
får klockorna ticka


för det finns inget vackrare öga

än det
som drunknat i sorg

 




Fri vers av torbjörn j.
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-26 11:03



Bookmark and Share


  Svartsilver
vackert.
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

torbjörn j.
torbjörn j.