Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sandskal

tomt är det inom mig, känns ihåligt
känner mig som ett sandskal

som sakta bryts ner av vinden,
bit för bit försvinner jag varje dag,

snart finns jag inte mer

finns det någon som vill bygga upp mig
efter vinden har svept undan mig,




Fri vers av Morgan
Läst 392 gånger
Publicerad 2005-09-18 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan