Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snaran

sitter här på en stol ,
och tittar mig omkring, är helt själv i rummet

tittar upp i taket och där hänger en snara,
kan bara titta på den och le orkar inget annat

plötlisgt hör jag nått, tittar mot dörren
där står det en liten pojke med en grävmaskin i handen

jag reser mig upp och går mot pojken, jag böjer mig
ner och säger till han att springa till sina föräldrar

för morbror ska fixa en sak bara
så kommer jag ut och leker sen med dig,

pojken vänder sig om och springer ut
jag reser mig upp och går till stolen

förlåt mig förlåt mig är det enda jag tänker
på när jag ställer mig på stolen och trär snaran runt min hals

dörren stängs och allt som hörs är
dunsen av stolen när den slår i golvet.




Fri vers av Morgan
Läst 361 gånger
Publicerad 2005-09-18 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan