Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dialoger i moll




Du sitter snyggt
i pantiesar på
dörrmattan.

Nyrakad själ
spreadade
leggs.

Du låter likt
en prinsessa
när du kommer.

Tömd hatar jag
dig igen.

Kickar ut dig
balkong
vägen.

Asfalten dämpar
din hud.

Ensam andas
jag ditt örngott.

Jag låter dig
veta när det
trycker på.

Du lyder och
är här igen.

Vår relation
är svett.

Dialoger i
moll.

Vi är två och en
i sex.

Jag kommer.

Du går otilfredställt
vidare.

Våga aldrig
tjura.





Fri vers av blaite
Läst 311 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-04-27 16:44



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
Aj
2011-07-13

    leelee
Te te te...Vilken Macho assâ.
:-)
2009-04-28

  LenaJohansson VIP
tufft...!ensamhetsknorr i magen...
2009-04-28

  kärleks ängel
vackert stor närvaro i texten!!!
2009-04-28

  Epione VIP
Kall som is..
Mina nackhår krusar sig..
2009-04-27

  inutimonster
mums. bara så. det är knappast rått, mer ärligt. gillar det. bara så. gillar maktspelet, i alla fall att läsa om...
2009-04-27

    Tea Alex
pantiesar? Vad är det?

Jättestarkt skrivet. Du har fångat relationen fint tycker jag.
2009-04-27

  Junitvillingen
Ojoj, denna känns verkligen. Ser bilder på näthinnan. Något av skräckfilm, typ Stephen King...huuu! Men det är menat som en komplimang till dig - applåder för en stark text!
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite