Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under redigering,,,saknar rytm änsålänge men håller på att fila på den...hoppas ni förstår budskapet i alla fall


Jag värmer dig när du fryser

Staden finns kvar liksom alla minnen där i den
Med människor som både pendlar och består vi lever tillsammans igenom tiden

Likt årstiderna såsom nätterna och dess flytande dagar
Vet vi alla framöver nya äventyr dåliga som underbara oss båda behagar

Staden står kvar liksom människor både kommer och igenom livet går
Där livets cirkel förändras ej densamma för varje dagar så som näst kommande år

Så le då istället min vän för allt som du ej vet skall få komma
Se ej tillbaka på saker som får dig att "gråta" och höj dina vackra ögon upp emot mina
För jag vet att inom dig finns något så underbart som igenom tiden och utifrån din själ tillåtes sig att få återkomma


Likt en stad var du nu än besöker den tros allting ibland bara vara ståendes stilla
Det är enbart en illusion inför känslornas motgångar
Eftersom där finns en rörelse utav människor som lever dag inför kommande dagar

Det finns inget så klart som kan få sekunderna att någonsin stå stilla
Bara för att våra tankar ibland vill frysas kvar
Så jag värmer nu dina vackra ögons tindrande tårar, för ditt mörker har klätt dig nu rätt så illa
Och häng med mig ut in i solen istället och njut av stadens underbara liv den har




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-27 19:19



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Fint;=)
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi