Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du borde ha skrivit






Du föddes


andades


sen dog du



Mellan födsel


och död


visste du


aldrig


vad det


skulle


stå


Men jag


vet


Du borde


ha skrivit


ordet


hjälp








Övriga genrer av blaite
Läst 372 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-04-27 23:50



Bookmark and Share


  Diffusiaria
dina texter lämar inte mycket för kommentar- amazing.
2009-09-14

  Blue-star
Gripande!....
2009-05-29

  Suzy med punkterna
Mycket fint skrivet
2009-04-29

    Lindizz
gripande och berörande...applåd.
2009-04-29

  Junitvillingen
Så få ord - men himlans vad de KÄNNS. Kanske hade livet tett sig annorlunda för denna någon om han/hon skrivit just det ordet. Kanske. För TYVÄRR är det vanligaste att omgivningen ändå blundar för det uppenbara.
2009-04-28

  Roula O
starkt...
2009-04-28

    Tea Alex
Åh vacker och sorglig.
Jag blir lite vemodig...
2009-04-28

  * Ammi *
ja, skrivit eller skrikit
applåd
2009-04-28

  Matilda Linnéa Tinér
gripande.

korta
enkla ord

som tar tag i mig
och rycker till.

sant
för sant

och bra
2009-04-28

  Spir@
Hjälp... Starkt!
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite