Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Städmaskinen

Lite cilitbang skulle sitta fint.
Bang! så är smutsen borta.
Smutsiga ord som är fördomens pelare.

Skulle vilja diska bort mitt ego
Svabba samvetet till glänsande rent, dammsuga gammal ilska
Och radera den typiska människan

Och preparera hela skiten med en dos Dalai Lama .

När jag ändå är i farten
så snor jag rådjurets två kanals medvetande.


Va är det här för skit?



Varför så lätt att skriva dikter?
När livet som människa är svårt?




Fri vers av Marjavaara
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-29 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara