Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intill min kind

Hur känner du dig
där innanför ditt skal?

väntar du på att få kläckas
slickas ren av ömhet
och få se dagens ljus?

har du vuxit tillräckligt
är du redo för livet
som ruvat dig?

hur känner du dig
under livets uttsatthet?

finns de krafter kvar inom dig
som inte knäcker din ömtålighet
inför den stora publiken

filar du dina brutna naglar
och sätter färg på tillvaron
samlar du på byggstenar
till ditt trygga bo?

hur mår du
under din mantel?

gnisslar du tänder i natten
trots näringsrik frukost
och joggingturer

känner du något orakel
som ger dig goda råd
stapplar du runt dig själv
och snubblar på svaren?

jag har sett och tagit på din själ 
stuckit mig på din taggighet 
därför ligger frågorna så nära intill mig
men svaren desto längre ifrån

så jag smeker ständigt i ömhet
min egen kind 
 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-04-30 09:30



Bookmark and Share


  Mygg
Underbart ömsint inre samtal!
Gör nog taggarna lite mindre vassa :-)
2009-05-05

  Miss Mod
Ibland behöver man prata förstånd med sig själv? Tänker jag, bra.
2009-05-02

    Ellanpellan
så välskrivet! underbart.
2009-05-02

  Seasons VIP
Bokmärker direkt!
2009-05-02

  blaite
slickas ren av ömhet..bra bra...blaite
2009-04-30

  anits VIP
Så underbart vackert och tänkvärt
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP