Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker alltid på dig när rapsen blommar

Jag har aldrig gillat dina bilder
av gula rapsfält mot en blå himmel
och det är där du riktar ditt fokus.

Minns hur vi plåtade samtidigt
samma vy i Alnarpsparken
för något år sedan.

Inget har förändrats.

Ditt kort var ett myller av vitt
när jag i mitt fångade upp
närbild på pistiller och ståndare

vitt mellanrum

trolska grenar
som bildade en grotta
i bakgrunden.

Men du,
trots allt är jag glad
att vi har olika perspektiv

Någon gång kanske vi ser helheten.




Fri vers av Lynx
Läst 414 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-30 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lynx