Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en kemist


Deras ord var översvallande
uppmaningen på gränsen till befallande
du har överrtrasserat förtroendekonto
Bakåt, retuschera och skriv om! Pronto!
Det finns ingen hjärna i Auditoriet,
så du får reformera Oratoriet, du glade.

Dada, humanioras hink och spade!
En kemist i en sal av syrefattigheten brann.
Och Janjohan, som vanligt, sprang och vann.




Fri vers av Janjohan
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-30 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan