Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lova att lova



Lova mej,
att den dag jag bara skriver vackert:
Skjut mej då.




Fri vers av Janjohan
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-30 20:57



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Den hade verkligen sin lilla knorr!
2009-05-20

  en_kaospassagerare
träffsäker!
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan