Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berg- och dalbana



Berg och dalbana
fyllona i parken åker kana
i barnens lekpark
medan de smuttar på varsin stark

det är majstund




Fri vers av Janjohan
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-30 20:59



Bookmark and Share


    Orm den gamle VIP
Haha, så djävla grym!

Fick värsta vår-känslan.
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan