Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kapitalismdänga. I Popversion



Jag vill ha en egen måne
som jag kan åka till
där jag kan glömma att jag
köpt mig friiii

Jag vill ha en egen byrå
som kan ge goda råd
till såna som jag
trampat pååååå

Jag vill ha en egen firma
så jag kan skita i

Vad jag gör mot världen
för jag är friiiii




Fri vers av Janjohan
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-30 21:07



Bookmark and Share


    Orm den gamle VIP
Det är roligt för det är sant. (Eller kanske tragiskt?)

Skönt fläskig rövspark i vilket fall som helst.
2009-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan