Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur jag än gör, går allt åt skogen... Hur jag än gör, funkar inget... Kan du hjälpa mig att få tillbaka glimten av lycka i mina ögon? Det lilla hoppet som fanns, tog ni alla iväg ifrån mig... Är det här rätt? Vad var felet jag gjorde? Jag kan inte le läng


Sviken och ensam

Tårana rinner,
Längst min kind.
Jag ler,
Men mina ögon utstrålar endast smärtan jag försöker dölja.

Kan du se mig?
Vet du vad mitt namn är?
Vet du vad jag känner?

Försöker du ens?
Minns du?
Kommer du ihåg vad jag sa när du fråga hur jag mådde?

Inte?

Okej, jag förstår.

Jag duger alltså inte?
Ojdå, det var inte meningen att inte vara perfekt.

Jag gör mitt bäst,
Men hur mycket hjälper det?

Inget?

Du har rätt...




Fri vers av JenniferOlsson
Läst 344 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-01 02:03



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket smärtsamt och berörande, är det
du skriver, men du är precis lika mycket
värd som alla andra, ingen är bättre eller
sämre än någon annan, se dig i spegeln
säg till dig själv, jag är bra och duger precis
som den jag är
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

JenniferOlsson
JenniferOlsson