Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våren...


Äntligen är du här

och med dig kommer

de där jobbiga besvären



Men lite måste man

nog stå ut med

vad är lite kli i ögonen

och rinnande näsa




Mot de där härliga

vårkänslorna som

blommar för fullt




Snart över går du till sommar

och allt som hör där till

önskar att vore så

hela tiden, förutom de där besvären

de kunde man varit utan helt.



Love is in the air....






Övriga genrer av *Yezze*
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-01 13:25



Bookmark and Share


  poetryGirl
Skicka den till mig
:o)
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

*Yezze*
*Yezze*