Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En spontantext om denna dags morgon...och att fånga stunden här och nu:-)


Behövs inget mer - jag har ju min morgon!

Kliver upp tidigt
möts av en glatt viftande svans
kelar en stund med Lucas
innan han får mat
i den gula plastskålen
Efter att jag ätit frukost
blir det några dikter skrivna
njuter av tystnaden
och solstrålarna
som landar på köksväggen
Fröken Ur visar på 9.10
så skönt att mysa i
min röda sidenpyjamas
med motiv av söta små nallar
inte ha bråttom någonstans
Knäpper på CD-spelaren
DiLeva sjunger ” Miraklet ”
och morgonen
den är bara, bara min…




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-01 22:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du ger läsaren
en känsla av
nu och närvaro

du skriver kompakt
rent radmässigt
ditt signum
2009-05-02

  Yrre VIP
Grattis till din alldeles egna!
2009-05-02

  Lars Hedlin
Miraklet...en sång för morgonen *L*
2009-05-02

    Annika J
Du visar i din dikt att den lilla lyckan kan vara så stor, så stor!
2009-05-01

  Suzy med punkterna
Bara bara din;=) Härligt skönt skriven
2009-05-01

  Larz Gustafsson VIP
Du menar den låten som har samma ackord som Dylans "Knockin´ on Heaven´s Door"?

"Men du, jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag", sjöng en annan känd sångare.
2009-05-01

  Sturesdotter
Mys pys!!
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen