Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning på den här .....


Staketpissare

= folköl 3.5
Alkoholisten säger
Smakar ju bara vatten och pissnödig blir man ….

Ken Cassel
2/5-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 1000 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-02 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel