Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värme och en saknad


Värmen
den finns där
omkring dig

i bubblan
runt dig

ibland vet jag inte
vad den gör
med mig

jag tror
du strör
rosenblad
omkring dig
var du än är

för jag
känner det
i benen

i bubblan jag står

och jag vet
du ser
mitt hjärtas färg

när kroppen sjunger
och tonerna
speglas i
ögonen mina


mils avstånd
ikväll

jag tror jag har
saknadens färg








Fri vers av Katarina_
Läst 378 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-03 16:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar detta.
2010-11-11

    Lindizz
Mycket vacker text om saknad.
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Katarina_
Katarina_