I solnedgången hörde vi den vackraste" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I solnedgången hörde vi den vackraste


Fågelsång

 

Injimi du var alltid så rädd

Bland de andra gladas skratt

Dina ögon så öppet allvarliga

 

I kvällens mjuka värme

Såg du ut att frysa ensam

Bland de varma stenarna utmed stranden

 

Ofta när jag såg åt ditt håll

Vände du dig bort i din ensamhet

Som om jag nuddat dig med mina ögon




Fri vers av madigan
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-03 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan