Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnor....


Hon är inte bara vacker utan även helt underbar
Så man vill bara krama om henne
Pussa på henne
Hålla i henne
Snälla du, gå inte din väg, för jag vill att du stannar kvar
Tycker om dig, så mycket

Vackra är dom kvinnorna
Har en märklig inverkan på oss män
Så vad gör vi inte för våra kvinnor
Jo, vi ger oss hän
För vad gör vi inte för kärleken till dessa vackra och underbara varelser ….

Jag bara undrar ...?

Ken Cassel
4/5-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-04 15:54



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Så himlans söt text! Och vi kvinnor är glada att ni vackra män finns, så det så;-)))
2009-05-04

  anits VIP
Så vackert du skriver om kvinnorna
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel