Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi två kan dela på en kärlek


Du och jag
Jag och du
Vi två kan dela på en kärlek som är starkare än den svagaste länk för jag har en dröm för oss båda två
Den kom till mig ifrån ovan till skänks för det var en ängel där som kom ner ifrån himmelen den blå
och hälsade på
Så oskuldsfull vit med sina bedårande befjädrade vingar
Och den vackra ängeln sa
Ha nu lite tilltro på varann du och din älskade, så ska du se att allting kommer att bli bra
Med dom orden flög ängeln sen sin väg och där stod jag skinandes glad
och tänkte på oss två ….

Så det är du och jag som gäller
Vi två kan dela på en kärlek
Vill du dela den med mig ……

Ken Cassel
4/5-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-04 16:38



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
Delad kärlek är sann kärlek halv kärlek är intet.
2009-05-04

  Junitvillingen
Fiiiiin!:-) Härlig, mjuk text, den känns som en sommarvind. Inte att undra på att du blev glad över det budskap ängeln kom med;-)
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel