Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta vingars resa

Med svanvingar

flyger hon

möts av gryningen

som omfamnar henne

fjäderlätt fortsätter

hon att sväva

sväva

högt i det blå

utan att

en enda gång

vända sig om

När hon närmar

sig målet

möts hon av ett ljus

hon aldrig skådat förr

ett bländande ljus

som välkomnar henne

in i den

eviga dvalan

och inget

nej inget

kan vara större

än

det här




Fri vers av Junitvillingen
Läst 262 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-05-04 18:00



Bookmark and Share


  Anguis
Fint och varmt beskrivet om den sista resan. Jag gillar särskilt den första delen av texten.
2009-05-11

  Suzy med punkterna
Rader som inger hopp
2009-05-06

  Jaseph
Vackert och högstämt. Kanske lite för högstämt mot slutet. (För min smak!) Men det kan ju också vara ett stilgrepp. Tänker speciellt på "eviga dvalan". Det låter lite ålderdomligt.
2009-05-05

    Bodil Sandberg
O så fint..orden böljar fram och bilden lyser klar
dina dikter är alltid fyllda av så mycket värma och innerlighet
och det för du över till oss - fantastiskt vackert!jag vill också påtala hur mycket jag tycker om titeln..tysta vingars resa..underbart mjukt och superbt!!!
2009-05-05

    ej medlem längre
Känns som en saga
som en verklighet
sagoverklighet
verklighetssaga
2009-05-04

  Majalis
Hittade ängeln hem?
Kram
2009-05-04

  Larz Gustafsson VIP
En fantastisk flygtur mycket fint beskriven.
2009-05-04

  Roula O
åhhh ljuvligt...en underbar resa verkar det som... :)
2009-05-04

    Ken Cassel
Vackert min vän

*Kraam*
:))
2009-05-04

  Sturesdotter
Tror minsann hon flög till ditt fikabord...;O) Där skulle iaf jag trivas.

Fin!
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen