Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyxproblem


Du och jag
vi
bråkar

om

tider
som inte passas
pengar
som rinner mellan
fingrar
mat
som inte lagas
vid rätt tidpunkt
barn
som inte lyder
varandras regler
dammråttor
som inte städas
av sig själva
vi bråkar
om
sex
som inte utförs tillräckligt
ofta
eller sällan

men


känns som lyxproblem










det finns människor
som är
ensamma




Fri vers av Havanna
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-05 10:47



Bookmark and Share


  "Dempa"
Dagens Sanning!
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna