Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slumpar fram



Jag tror egentligen
att det aldrig
var riktigt
meningen
att det skulle bli
du och jag

men

du
är lite,lite
för gammal
och jag
lite ,lite
för naiv




det var det
och inte
ödet
som bestämde
åt oss




Fri vers av Havanna
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-05 11:49



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Godskelov för mår inte kärleken tyda personnummer...
Carl-Erik
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna