Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han säger det med stolthet, jag vet, men känns ändå ovant att höra det.


Kalla mig inte vad du vill



När du pratar
med andra
om mig
använder du orden
"min kvinna"

och
jag ser framför mig
hur du
i mitt hår
släpar mina fötter
genom urskogens
lergröt

kanske jag borde
vara smickrad
tacksam
kanske det är fint
eller iallafall
helt ok

men

vi är ju gifta






du FÅR
kalla mig din fru




Fri vers av Havanna
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-05 12:35



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Min kvinna, min fru, min bättre hälft, kärringen, vad som helst bara han inte säger frugan! För då får jag krupp!
2009-05-05

  Njord
Tänk så olika vi uppfattar orden.
Min kvinna, min man, har för mig inget med ägande att göra utan sägs med kärlek och stolthet.
Bra text som väcker ORD tankar
2009-05-05

  Jorska
Applåd! Igen och igen...
2009-05-05

  "Dempa"
Bra!,
helt enkelt så jävla Bra!
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna