Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändrad titel




Jag vill...

 

linda mig

i dig

vaggas

i din ro

smekas

i din ömhet


Vill du...

tvinna dina fingrar

i mina

bara vara här

för mig

och 

ro oss

till lugnet




Fri vers av Rosen VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2009-05-06 08:51



Bookmark and Share


  Quasimodo
Mycket varm och nära för längtan till just detta det närmaste att få vara och bli.
2009-11-08

  aol
underbar poesi
2009-05-08

  friheten
wonderful written
2009-05-06

  Blåbäret
smakfulla rader man gärna vaggas av
skört och njutningsfullt
tycker att rubriken kunde vara lite mer lockande bara
2009-05-06

  Jorska
Mycket läsvärda smekande rader. Lite som att äta florsocker med silkesvantar. Tack!
2009-05-06

  anits VIP
Vacker poesi ödmjukt och
fint skriven
2009-05-06

  Ronny Berk
vacker poesi som förmedlar känslor av smekande tvåsamhets närvaro, tycker om !
2009-05-06

  Carola Zettergren
Härligt varm och fin poesi!
2009-05-06

  Larz Gustafsson VIP
Storslagen skildring av efterlängtad närhet,
2009-05-06

  Mygg
Underbar värme får jag här!
Tack!
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP