Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odin

Odin,
skaldekonstens gud,
jag håller dig som högst,
ger mig kraft vid harpans ljud.

Hugin,
sinnelagets korp,
flyger långt, långt bort,
söker vishet, söker hopp.

Munin,
tänker bakåt i sitt sinne,
flyger hit och än dit i världen,
söker vägen tillbaka i minnet...





Fri vers av Henrik Svensson
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-05 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson