Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Feed your headelse


@Tack

Tack för att du tillber

Mig råder det ingen nöd på

Taket kan jag aldrig nå

Upp till höjden ser jag ner

På marken är jag ett med er

Vill jag kunna närhelst vara

Eller på existensen spara in

Om jag ej får skörda så sår

Jag delar av fröet till en tår

Och går för att sitta i mitt knä...




Fri vers av PratRisk
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-05 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PratRisk
PratRisk