Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon i mitten med halvfullt glas

Hon är flickan som faller
innan glaset är tomt,
innan ljuset blir för starkt,
och innan mörkret landat.


Hon är den som trillar
för melankoliska toner
och tidlöshet
men som aldrig avstår.


Hon spårar ur
då hon tar för stora klunkar verklighet,
sväljer utan att tänka.


Vemodigt rasar hon med oktober
flyr i april
och vann första pris
i känslospel.


När hon skrattar når hon toppar
men faller sedan

bottenlöst.




Fri vers av Spegelvänd
Läst 391 gånger
Publicerad 2005-09-20 02:26



Bookmark and Share


  The Stargazer
Vemodigt vackert, välskrivet och fyllt av känsla. Slutet är mäktigt. Det här var riktigt bra.
2005-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Spegelvänd
Spegelvänd