Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minnet av dina ögon...


Kärlekens hav

 

 

Mitt i en mening så tystnade jag
och stillade hastigt mitt andetag


Fångad av värmen i blicken du gav
seglar jag ut på kärlekens hav


Vilse jag färdas i samma sekund
vill stanna för evigt i just denna stund




Fri vers av •AW•
Läst 512 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-05-06 21:22



Bookmark and Share


    leelee
Sà fin...
2009-05-08

  Fredrik Stillesjö
Hej Annika!

Ja, detta kärlekens hav är också frihetens hav känner jag. Tack för fin diktläsning hälsar vännen Fredrik
2009-05-08

  Eva Langrath VIP
Vackert fångar du ett ögonblicks nu.

Eva
2009-05-06

  lodjuret/seglare VIP
aaaah, den som ändå kunde säga sig segla ut på ett kärlekens hav... men det är ju heller inte alla förunnat att vara en... seglare
texten förtjänar sina trenne rosor av de röda
2009-05-06

  Larz Gustafsson VIP
Alltid så vackert, A. Alltid.
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

•AW•
•AW•