Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pest


Fågelfri



Mörkerfödd på vandrarben.
Mötte döden,
pestsjuk, vaken.
Stupade på kullersten.
Benigt mager,
blodigt naken.
Korpaföda,
arma kraken,
låt de döda,



ligga

där

de

faller




Fri vers av Gärdsmyg
Läst 516 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-06 22:15



Bookmark and Share


  Banehallow
Du är lite av en skald du;P.
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Gärdsmyg
Gärdsmyg

Mina favoriter
Sorgefågel - Senryu