Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om jag vore en riktig boxare ...


Jag är inte bara tuff utan jag är även jävligt ball
Helt iskall
Som en levande demon
Tar ingen rim eller fason
Gör lite som jag vill, så bråka inte med mig
Ha mig hellre då som en god vän
För om vi två är vänner kommer jag att försvara dig
Inget snack om den saken
Titta nu när jag dansar med mina ben fram och tillbaka
Såg du var snabb jag var?
Som om jag vore en riktig boxare
Så, vad tycker du ?

Jag tycker att du är smått galen ….
*Ler*

Ken Cassel
7/5-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-07 15:16



Bookmark and Share


  Lotti
har du varit på det nu igen....:-)
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel