Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så självklart


Du har ställt upp för mig så självklart ställer jag upp för dig
Det är det som vänner gör
Och det är inget konstigt i det för det är bara som det sig bör
För om du kliar min rygg så kliar jag självklart jag din
Men så tycker jag också att du är så himla vacker och fin
Vill inget annat än att du ska bli min
Min kärlek
Så självklart ………..

Ken Cassel
7/5-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-07 15:31



Bookmark and Share


  Junitvillingen
" Shit " - det är sååå skönt att bli kliad på ryggen..;-)))
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel