Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan inte hjälpa vilken färg som man har på sin hud ....


Vi tar en människa av olika kön ifrån varje land på jorden
Blandar sen ihop dem precis så som man blandar en kortlek
Lägger sen upp ett kort i taget
Vad tror ni då att vi får för resultat

Jo, en blandning av allt
Mullater blir vi allihopa
Både det ena och andra
Man kan inte hjälpa vilken färg som man har på sin hud, ty likaså sin släkt
för det är bara sina vänner som kan välja
själv ……..

Ken Cassel
7/5-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-07 16:05



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Vilken hudfärg man än har så är det iaf samma färg på allas blod! Och din text, som är viktig och sannerligen behövs, får en röd ros av mig:-)
2009-05-07

  peter markurth
det där är föränderligt, konstant, 300 efter kristus hade vi folkvandringar, gener stärktes, vi tex kom till..med vårt utseende(efter ytterligare genblandning), detta förändrades litet åt gången. nu går folkvandringen med flyg hit...snart är det förändrat igen, men det förebygger inavel.....
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel